Greenixx is een brandstofbesparend product ontwikkelt in Zuid-Korea. Greenixx is te gebruiken in alle motoren die gekoeld worden door middel van koelvloeistof (auto’s, motoren, boten, graafmachines, vrachtwagens,etc.) Na goed schudden voeg je het flesje met de bijgeleverde benodigdheden toe aan de koelvloeistof. In de verpakking zit een uitgebreide toelichting. Toch vragen? Neem gerust contact op!

Na 400km rijden met de toevoeging kun je tot wel 10%-20% brandstof besparen! Op een tankbeurt van 40 liter Euro 95 is dit al gauw € 5 tot € 10 euro per tankbeurt (afhankelijk van de huidige olieprijzen). Naast het verminderen van het brandstofverbruik hebben de verschillende soorten Greenixx koelvloeistof toevoegingen nog veel meer voordelen.

In tegenstelling tot andere brandstof reducerende producten blijft Greenixx 2 tot 3 jaar werkzaam. Het is uitgebreid getest!

Het is een ecologisch en milieuvriendelijk product. Daarnaast wordt de CO2 uitstoot aanzienlijk verlaagd met wel 10% tot 30%! Ook de uitlaatgassen die de auto produceert worden verminderd. Afhankelijk van de auto treedt er een vermindering op van uitlaatgassen tussen de 30% en 90%.

Het koppel/de motorkracht neemt toe tussen de 10% en 30% en het motorgeluid neemt af met gemiddeld 5 tot 15 decibel.

Greenixx heeft sinds 2012 het ISO certificaat 9001 en 14001. De toevoeging wordt al op zeer grote schaal gebruikt in Zuid-Korea, India, Vietnam en China. Er zijn diverse Zuid- Koreaanse testrapporten beschikbaar waaruit blijkt dat Greenixx als beste uit iedere test komt.

Verder is er Patent verleend in Zuid-Korea en China.

Ook hebben wij het product alvorens het te lanceren uitgebreid getest in verschillende typen auto’s. De verbranding van de door ons geteste auto’s zijn aanzienlijk verbeterd en ook het brandstofverbruik is verlaagd met gemiddeld 15%.


Ben jij ook toe aan een besparing op je tankbeurten, een snellere auto, minder uitstoot etc? Bestel dan snel een flesje Greenixx en profiteer van alle voordelen die het biedt!

 

Greenixx is ​​​​een product van katalysatorfusietechnologie, een nieuw materiaal van nanofusietechnologie dat wordt toegevoegd aan antivries voor autoradiatoren. Veel fenomenen, zoals een baanbrekende vermindering van uitlaatgas (uitlaatgas), verbetering van het brandstofverbruik en verhoging van het rendement door toevoeging aan koelvloeistof, niet aan motorolie of brandstofadditief, kunnen worden begrepen door het werkingsprincipe te onderzoeken.

De nanokatalysator in Greenixx reageert met elektronenionen in de cilinder om de verbrandingsefficiëntie te verhogen en het uitkomen van de motor aanzienlijk te verminderen.Het is een koolstofarme slimme convergentietechnologie die koolstofdioxide, CO2 (broeikasgas), drastisch vermindert, wat essentieel is tijdens verbranding, en is het centrum van het koolstofparadigma.Soorten:

Greenixx I - tot 2000cc 
Greenixx II - 2000cc tot 6000cc
Greenixx III - 3.5 ton tot 10 ton
Greenixx IV - 10 ton tot 20 ton

Greenixx V  -  20 ton en meer

 

LET OP : DIT WERKT NIET BIJ GECHIPTE AUTO'S EN AUTO'S MET GASINSTALLATIE.


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: